5 March, 2014

Resa & boende

Nedan finner ni information om transporter samt vissa boendealternativ. Vid funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Rekommenderade boendealternativ

Hotell Höga Kusten
Boende direkt vid målet. Bör bokas i väldigt god tid då hotellet sommartid ofta blir fullbelagt.

Björkuddens Hotell & restaurang
Hotell och pensionat ca 3 km från mål. Även det bör bokas i god tid.

Ullångers Hotell  & restaurang
Hotell ca 30 km från mål.

Resa till och från tävlingen

Alla boendealternativen ovan nås lättast med bil. Till Kramfors går det också att komma med tåg och buss. Bussförbindelser finns sedan mellan Kramfors resecentrum, Ullånger och Björkudden, gå in på dintur.se. Möjlighet finns också att flyga till Höga Kusten Airport ca 25 km från målet vid Hornöberget. För taxi så ring Kramfors taxi på tel. 0612-10000.
För tävlande som väljer att bo i Örnsköldsvik så finns det även där möjlighet att komma med bil, tåg, buss samt flyg. Arrangören tillhandahåller dock inte transport efter målgång till Örnsköldsvik, vilket alltså måste ordnas av den tävlande själv.
Möjligheter till vila finns på Hotell Höga Kusten i avvaktan på transport.

Transport till start

HCU erbjuder transport till respektive start från Hotell Höga kusten samt från Björkuddens Hotell till en kostnad av 100 kr/person. I det priset ingår också transport tillbaka till Björkudden efter tävlingen. Transport bokas och betalas i samband med anmälan. För bussens avgångstider se tävlingens PM.

Skulle problem uppstå i samband med resor och transporter, kontakta tävlingsledningen så försöker vi hjälpa till så gott vi kan.

Vägbeskrivning till start och mål samt till mat/vätskekontroller

Vägbeskrivning till start, mål och mat/vätskekontroller för deltagare och support.