5 March, 2014

Resa & boende

Nedan finner ni information om transporter samt vissa boendealternativ. Vid funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Rekommenderade boendealternativ

Eftersom HCU i år har målgång vid OK Nolaskogsarnas klubbstuga på Genesmon kan vi erbjuda övernattning både före och efter loppet där för en billig penning. Räkna då med madrasser på golv…

I övrigt hänvisar vi till hotell eller vandrarhem i Örnsköldsvik, till exempel:

Hotell Focus – Centralt beläget hotell, närmare nummerlappsutdelningen och bussar kan du inte bo.
Elite Plaza Hotell – Hotell centralt beläget i hamnen med gångavstånd till det mesta.
Örnsköldsviks gästhamn – Vandrarhem bara ett stenkast från mållinjen och Örnsköldsviks Resecentrum.
Örnsköldsviks vandrarhem – Prisvärt vandrarhem även det centralt i Örnsköldsvik.
Resa till och från tävlingen

Till Örnsköldsvik går det att ta sig på många olika sätt. Vi förespråkar att du som deltagare åker kollektivt eller samåker i möjligaste mån. Det går dagligen flera turer med båda tåg och buss både norr och söderifrån. Både buss och tåg anländer till Örnsköldsviks resecentrum.

För dig som väljer att flyga ligger Örnsköldsviks Airport ca 25 km norr om Örnsköldsvik och därifrån kan man antingen åka taxi eller hyrbil.

Omklädning efter loppet sker i direkt anslutning till målgången, det finns varm dusch och bastu. Även havsbad för den som gillar junivarmt vatten.

Transport till start

HCU erbjuder busstransport till starterna vid Hotell Höga Kusten och Skuleberget från Örnsköldsvik till ett självkostnadspris om 100 SEK. Vi återkommer med information om när och varifrån bussen går. För att vi ska veta hur många som vill åka med bussen vänligen kryssa i detta vid anmälan.

Klubbstugan vid Sommarhemmet