Smak på Tailwinds sportdryck samt nytt samarbete

Efter lite efterforskningar så har vi fastnat för att använda Tailwinds citrussmak på årets HCU.
Vid samtliga mat- och kontrollstationer så kommer vi  att tillhandahålla Tailwinds sportdryck med citrussmak. Vid den sista kontrollen i Fjärdbotten kommer vi dessutom ha Tailwinds koffeinberikade sportdryck med smaken Raspberry Buzz.

 

Paradiset_logo_L_RGB_underrad

Vi är dessutom glada att ha fått Paradiset i Örnsköldsvik (“Paradisbadet”) som samarbetspartner. Inför starten på 129 kilometersloppet så är det här vi kommer att samlas för nummerlappsutdelning och racegenomgång. För er som kommer med egen bil så finns då det stora Paradisgaraget tillgängligt för parkering. Kort innan start så går vi gemensamt ner till torget för starten av High Coast Ultra 2015.
Mer info kommer närmare loppet samt i PM.