Pastamiddag fredag & Runners buffé lördagkväll!

Pastamiddag fredag 17/6 klockan 19.00
Förra årets pastamiddag för löpare och anhöriga på Nordviks Vandrarhem på fredagkväll innan loppet blev uppskattad så vi kör samma upplägg även detta år. Priset för denna måltid är 75 kr per person och betalas direkt till vandrarhemmet vid middagen. Vid middagen finns också möjlighet att ställa frågor till tävlingsledaren Örjan Mattsson om det är något ni funderar på runt loppet eller annat praktiskt.

Runners Buffé på hotellet på lördagkväll den 18/6
En nyhet för i år är att Hotell Höga Kusten erbjuder en buffé för löpare och anhöriga på själva tävlingskvällen den 18 juni. Mellan ca 19.30 – 24.00 finns hotellets buffé uppdukad för ett pris av 149 kr per person (69 kr för eventuella barn under 12 år) och betalas direkt i hotellrestaurangen. Vi hoppas att många löpare stannar kvar för buffén eller kommer tillbaka till hotellet för att äta, eftersnacka och heja fram löpare mot målet under lördagskvällen.

HCU kommer att ha en minibuss som går i skytteltrafik (gratis) mellan hotellet och Nordviks vandrarhem under eftermiddagen och kvällen på lördagen dels för herromklädningen på Nordvik och dels för middagsbuffén.

Anmälan
Anmälan om deltagande till båda dessa arrangemang middagen görs via mejl till HCU (highcoastultra@gmail.com) så fort som möjligt, dock senast 15 maj. Ange antal personer som kommer så att vandrarhemmet och hotellet kan planera mat- och personalbehov. Vid för få anmälda kan arrangemangen komma att ställas in vilket i så fall meddelas till er i god tid.