Lägesuppdatering HCU 2017

Hej löparvänner!

Till dag dato så har 93 löpare anmält sig, 70 löpare till 129 km och 23 löpare till 75 km. Fortfarande så finns alltså gott om platser kvar till loppet.

Vi har just haft ett planeringsmöte inför årets lopp och det mesta kommer att vara sig likt för er som sprungit tidigare. Några förändringar kommer dock att ske:

  • Vårt utbud vid våra matkontroller kommer att vara identiskt förutom att vi kommer att komplettera med varm blåbärssoppa på kontrollerna vid Skuleberget (endast 129 km) samt vid Fjärdbotten.
  • Efter målgång kommer vi detta år att servera er löpare en wok-rulle istället för hamburgare. För gluten- och laktosintoleranta samt för er som vill ha ett veganskt alternativ kommer det att finnas.
  • Då intresset har varit sjunkande för pastamiddagen på fredagkväll så blir det tyvärr ingen sådan i år. På Hotell Höga Kusten finns dock möjligheter att äta från deras ordinarie restaurangmeny.
  • För er som kommer att bo på Nordviks vandrarhem så kommer det att finnas möjlighet att köpa matlådor att laga/värma i självhushållningskök. Nordvik kommer heller inte att ha någon servering av frukost så detta måste ni boende lösa själva.
  • Efter målgång på lördag så finns ingen särskild löparbuffé detta år. Hotellrestaurangen är fullt öppen till 21.00 och därefter fram till 01.00 så har hotellet enklare mat till försäljning t ex pytt i panna.

Inom den närmaste tiden kommer diverse info att uppdateras här på hemsidan såsom matkontrollernas utbud, regler, PM etc.
Har du anmält dig till loppet men missat att boka och betala för busstransport till start när du anmälde dig så går det bra att anmäla sig för detta genom att skicka ett mejl till highcoastultra@gmail.com. Betalning (100 kr) sker då genom betalning direkt till busschauffören vid påstigning.