Naturkompaniet – Prissponsor 2017!

Skärmklipp
Vi är glada att kunna presentera Naturkompaniet som vår prissponsor 2017. Hederspriser i år kommer att vara presentkort hos Naturkompaniet för topp tre i samtliga klasser.

Vad gäller anmälningsläget så har vi ett nytt deltagarrekord på 129 km i år. Hittills är 79 löpare anmälda vilket är oerhört roligt. På vår kortare distans har vi just nu 29 anmälda men vi hoppas att några till ramlar in innan anmälan stänger den 1 juni.

Om någon som inte bokat och betalt för busstransfer till respektive start önskar lägga till detta så går det bra. Skicka ett mail till highcoastultra@gmail.com med uppgift om vilken sträcka du ska springa och var du önskar kliva på bussen. Betalar gör du direkt till busschauffören. Inom de närmaste dagarna så kommer PM att skickas ut till alla anmälda.